Theater programmering 25 april – 1 mei

Belle en het Beest 4+ | Familievoorstelling

dinsdag 26 april | 14.00 uur | Musical voor de hele familie

Belle en het Beest! Echte schoonheid zit diep van binnen, zo vertelt dit bijzondere verhaal van Belle en het Beest. Op dinsdag 26 april speelt Bettina Holwerda in Theater De Tamboer de rol van Belle in dit romantische volkssprookje. Het sprankelende, slimme meisje leert verder te kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Uiteraard zal ook het populaire tovenaars duo Titus & Fien niet in deze familievoorstelling ontbreken voor een flinke dosis beestachtig lachen, gieren en brullen. Zet je masker af en toon je ware gezicht. Een vrolijke, magische musical voor de hele familie vol betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes.

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

 

Trijntje-fotograaf-Mettina-Jager

Trijntje Oosterhuis | What the world needs now

donderdag 28 april | 20.00 uur | muziek

Trijntje Oosterhuis staat donderdag 28 april met een band, bestaande uit de beste Nederlandse musici, op het podium van De Tamboer in Hoogeveen. Zij spelen nummers uit het tijdloze songbook van Burt Bacharach. In 2006 bracht Trijntje Oosterhuis haar eerste album uit in samenwerking met de 93-jarige grootmeester Burt Bacharach. Met liedjes als The Look Of Love, I Say A Little PrayerRaindrops Keep Fallin’ is hij één van de grootste componisten van zijn generatie. Hij schreef ijzersterke composities en melodieën voor onder andere Dionne Warwick, Dusty Springfield, Aretha Franklin, Tom Jones en Elvis Costello.

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 


Maartje & Kine | Speelbeesten II

vrijdag 29 april | 19.30 uur | cabaret

Maartje & Kine vertellen alles over hun Noorse avonturen op vrijdag 29 april in De Tamboer. Afgelopen winter stapten ze in hun busje en reden naar Kines thuisland Noorwegen. Geïnspireerd door een sneeuwwitte wereld schreven ze over onderwerpen die ze tot dan toe niet aandurfden – die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.

Toen de auto door bevroren diesel niet meer startte, trokken ze per hondenslee verder naar inheemse volken en leerden ze de joik – het traditionele gezang van de Sami – en de kulokke – een oeroude zangtechniek om je koeien te lokken in de bergen.

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 


Yamato | Tenmei (Destiny)

vrijdag 29 april | 20.00 uur | drums/show

De Japanse Taiko-drumgroep Yamato is terug in Theater De Tamboer op vrijdag 29 april met hun nieuwe drumshow Tenmei. Tientallen spelers beginnen hun optreden met het bespelen van de Japanse taiko-drum, gemaakt van een grote 400 jaar oude boom. Een krachtige golf van energie ontstaat, de drummers bewegen hun hele lichaam en ziel om op de trommel te slaan.
De liveoptredens van Yamato zijn erg intens en laten mede door het ritmische geluid uw hart sneller kloppen. Yamato voegt met hun spel originaliteit en innovatie toe aan dit prachtige traditionele Japanse muziekinstrument. 天命 – Tenmei – Destiny

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 


Bökkers | Thuus he’j ook niks te lachen!

zaterdag 30 april | 20.15 uur | Muziek

De Bökkers staan zaterdag 30 april in Theater De Tamboer met Thuus he’j ook niks te lachen!. Hendrik Jan Bökkers staat al zijn hele leven op de planken en verwierf in het oosten des lands faam als gitarist van Jovink en de Voederbietels. Met zijn eigen band Bökkers speelt hij vanaf 2007 in heel Nederland de planken uit het podium, en niet zonder succes!
In deze theatershow put hij uit zijn gehele oeuvre doorspekt met prachtige verhalen en anekdotes, waaruit de liefde voor de streek, het Nedersaksisch en de geneugten des levens blijken.

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord