vv Hollandscheveld pakt wederom geen punten

Ondanks het betere spel van Ommen, hielden de oranje hemden stand en leken een puntje in de wacht te kunnen slepen.
De eerste helft werden er weinig kansen gecreëerd. De kansjes voor Ommen werden zonder veel moeite onschadelijk gemaakt door keeper Lennard Vos.
In de tweede helft was er in de 75e minuut een omslag moment. Kevin Span zou hands gemaakt hebben en de scheidsrechter geeft Ommen een penalty. Deze wordt keurig binnen geschoten.
Hollandscheveld neemt dan meer risico op zoek naar de gelijkmaker.
Invaller Roy Strijker neemt een vrije trap, de keeper heeft alle moeite, maar de voorwaartsen van Hollandscheveld komen niet aan de bal, Ommen werkt weg. Ommen beslist de wedstrijd dan door de 2-0 te scoren. Net voor tijd moeten ze nog een keer scoren, maar is Lennard Vos twee keer de baas in de 16.
Volgende week thuis tegen Avereest zullen de mannen van Johan Sikkes weer strijden om 3 punten te pakken