Yoga in d’Olde Karke in Echten

ECHTEN – Graag wekelijks op een yogamatje werken aan balans, kracht en souplesse? Dat kan op donderdagavond en vrijdagochtend. Na de Pasen starten er weer nieuwe lesgroepen, geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers.

 Een proefles volgen is mogelijk, instromen in de groep kan nog zolang er plek is. Er wordt les gegeven in kleine groepen zodat er veel aandacht is voor de deelnemers.

De donderdagavond lesgroep start op 21 april om 19 uur, de vrijdagochtend lesgroep start op 29 april om 9 uur. Op 15 juli is de laatste les in d’Olde Karke voor de zomervakantie. Bij mooi weer wordt er in de zomer buitenyoga gegeven.

 Kennismaken of inschrijven? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721, groenkracht.drenthe@gmail.com. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.mind-walk.nl en www.buiten-yoga.nl.

 Dit is een zakelijk bericht. Ook een zakelijk bericht laten plaatsen? Kijk hier naar de advertentiemogelijkheden: Adverteren bij Regionieuws Hoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord