Zakelijk

14 April opening Obi’s Toko aan Schutsplein

14 April opent Obi’s Toko aan het Schutsplein in Hoogeveen. Obi’s Toko is een nieuwe winkel die bijna alles heeft op Oosters gebied. U kunt in de winkel diverse artikelen vinden gebaseerd op de Oosterse keuken zoals diverse soorten boemboe, sambal, kroepoek, rijst, diverse drinken. Ook bevat het assortiment diverse soorten snacks zoals bijvoorbeeld loempia’s, lemper, pastei en bapao en nog veel meer.

Eigenaresse Jennifer Kampman-Leasa, 48 jaar oud en getrouwd met Marcel Kampman woonachtig in Hoogeveen, hoorden van dochter Naiobi dat Sam’s Toko ging stoppen. Nadat het nieuws geland was bij Jennifer besloot ze samen met Marcel dat zij haar eigen Toko kon gaan opstarten. Marcel stond positief achter het idee en geeft alle steun aan Jennifer om de Toko te openen. Samen met Dochter Naiobi 17 en zoon Mareno 16 gaat ze de Toko runnen.

In september 2018 is Jennifer begonnen met de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker en is ze gaan werken bij Kindercentrum Bzzzonder, hier werk ze met ontzettend veel plezier. In juli 2021 heeft ze de opleiding afgerond en kreeg ze een vaste aanstelling bij Kindercentrum Bzzonder. Maar Jennifer wil meer en kan meer maar wat? Vervolgopleiding of binnen de kinderopvang specialiseren. Toch is er iets heel anders bij gekomen namelijk het runnen van Obi’s Toko.

De Aziatische Obi’s Toko wordt donderdag 14 april 2022 om 10:00 uur geopend. Obi’s Toko zit aan het Schutsplein 100 (pand bij Nettorama.) De winkel is zowel via het Schutsplein te bereiken als ook via de Schutstraat. Obi’s toko is voor iedereen toegankelijk die van Aziatisch eten houdt en zelf een heerlijk maaltijd wil bereiden met de producten die in Obi’s Toko te koop zijn.

De openingstijden zijn:
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag tijdelijk dicht.
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00
Zondag elke laatste zondag van de maand 13:00 tot 18:00

Obi’s Toko krijgt een website maar is nog niet online. Binnenkort bent u welkom op www.obistoko.nl.

Geef een reactie