Amusement

Exclusieve voorverkoop voor accounthouders vanaf 14 mei

Hoogeveen – Theater De Tamboer maakt zich op voor een gloednieuw cultureel seizoen boordevol muziek, cabaret, familieshows en het nieuwe genre cirque nouveau.
Op zaterdag 21 mei om 10 uur maakt het Hoogeveense theater het programma van het nieuwe theaterseizoen bekend. Dit nieuwe seizoen loopt van september 2022 tot en met juli 2023. Zaterdag 14 mei start vanaf 10 uur de exclusieve voorverkoop voor iedereen die een account heeft bij Theater De Tamboer. Wie wil profiteren van deze exclusieve voorverkoop kan online een Tamboer-account aanmaken viade Tamboer.nlen met voorrang kaarten bestellen.

Wie als eerste kaarten wil reserveren voor populaire artiesten of zichzelf wil verzekeren van een favoriete stoel in de zaal, wordt aangeraden om een Tamboer-account aan te maken. Met een account op detamboer.nl is het mogelijk om al vanaf zaterdag 14 mei 10.00 uur online het programma te bekijken en kaarten te bestellen in de exclusieve voorverkoop.

 

Openingstijden kassa
De kassa van De Tamboer is, voor de voorverkoop 14 mei en start verkoop op 21 mei, geopend van 11.00 tot 13.00 uur. Kaarten kunnen aan de balie worden gekocht of telefonisch gereserveerd. Zo nodig wordt de bezoeker geholpen met het aanmaken van een account.

Programmering
Vanaf 21 mei 10.00 uur staat het programma voor iedereen zichtbaar op de website van De Tamboer. In de zomer zal De Tamboer publiek en media digitaal op de hoogte houden van eventuele bijboekingen. In september verstuurt De Tamboer als vanouds een brochure naar iedereen die graag een papieren brochure in handen heeft. Wie een brochure wil ontvangen kan dit aangeven via www.detamboer.nl.

Geef een reactie