Kaartverkoop Ilse de Lange start a.s. vrijdag 8 april 

Hoogeveen – Ilse DeLange komt woensdag 16 november 2022 met haar nieuwe theatertour naar Hoogeveen. Al sinds haar debuut World of Hurt behoort ze tot één van de grootste, meest gerespecteerde en veelzijdige artiesten van Nederland. Vele hits, #1 albums en prestigieuze awards volgden elkaar op.

Na het succes van The Common Linnets volgde in 2019 haar langverwachte soloalbum Changes. Tijdens de theatertour zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live spelen.

Kaarten zijn vrijdag 8 april vanaf 10.00 uur verkrijgbaar via detamboer.nl.

Changes

Ilse is een veelzijdig artieste. Met The Common Linnets behaalde ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, dat resulteerde in een #1 hit in veertien landen. Samen met Matthijs van Nieuwkerk presenteert ze vanaf mei het nieuwe TV-muziekprogramma ‘Pop 22’. Ze had een rol in de Amerikaanse serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse Sing Meinen Song en is jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Met haar eigen festival Tuckerville zet ze country en americana op de kaart in Nederland. In 2019 bracht Ilse DeLange na het internationale succes met The Common Linnets haar langverwachte soloalbum uit. Dat moment ging niet onopgemerkt voorbij. Changes werd bekroond met goud en Ilse sleepte de Edison oeuvre award in de wacht.

Headerfoto: Ilse De Lange Paul Bellaart

Deel dit bericht!

Geef een antwoord