Terugblik Dirty Dog bij café de Lijst

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag 21 juli stond Dirty Dog op het terras van Café de Lijst  café de lijst in Hoogeveen. Hiervan is een videocomplicatie online gegaan.

Na het uiteenvallen van een aantal plaatselijke bands besloten Lukas Hempen, Hendrik Slagter en Jan Slagter in 2012 samen verder te gaan. Over de nummerkeuze waren ze het al gauw eens: stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van o.a. Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam. Bij Café de Lijst zijn regelmatig (terras)optredens. De volgende staat gepland op 4 augustus met De coverband ¨Different Faces¨.

¨Different Faces¨.

4 verschillende gezichten en verschillende levensstijlen bij elkaar gebracht door de passie van muziek maken. Ze spelen voornamelijk jaren 80 covers. Van rockballads tot Nederpop. Muziek van o.a Van Morrison, Bruce Springsteen, U2 , Box Tops en The Eagles en Bellamy Brothers. Maar ook de bekende Nederpop song´s van o.a. De Dijk, The Scene, Peter Koelewijn en Boudewijn de Groot. Kortom voor elk publiek wel iets herkenbaars!

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord