vv Hollandscheveld krijgt te weinig in Lutten

Op papier kon het vanmiddag een boeiende wedstrijd worden op sportpark de Kei, en dat werd het ook. Met de vele kansen deze middag viel de uitslag van 2-1 n eigenlijk wat tegen.
Door Jessica Mol
Lutten startte goed, kreeg 2 corners in het begin van de wedstrijd, maar Roy Strijker werkt de bal beide keren weg. Het eerste kansje was na 5 minuten voor de thuisploeg, maar het schot verdwijnt naast het doel.
Dan de eerste kans voor Hollandscheveld. De bal wordt doorgekopt door Roy Strijker, Robin Bijl mist, maar de bal komt bij Mathijs Snippe. Maar de keeper van Lutten laat zien dat hij er niets voor niets stast en redt prima. Bertin Kiers schiet even later naast.
Dan een megakans voor Lutten, maar gelukkig voor Hollandscheveld stuitert de bal via de onderkant van de lat het veld weer in. Hier komen de oranjehemden goed weg.
Van de schrik bekomen zet Hollandscheveld een aanval op. Mathijs Snippe loopt via de zijlijn op en hij geeft een goede bal op Roy Strijker, zijn schot ketst terug via de paal en komt voor de voeten van Robin Bijl, zijn schot wordt van de lijn gehaald.
Maar Hollandscheveld blijft in balbezit. Wederom een schot van Roy Strijker en de keeper van Lutten heeft alle moeite om de bal tot een corner te verwerken.
Na ruim een half uur spelen een vrije bal voor Hollandscheveld.  Maykel Mol achter de bal en hij gooit de bal in de 16. Roy Strijker kopt en de keeper komt er niet aan, de bal komt bij Jan Hagen en hij schiet de 0-1 binnen.
Lutten dringt weer aan en een schot verdwijnt in het zijnet. En net voor rust een vrije trap voor Lutten, er wordt niet effectief genoeg gereageerd door de defensie van Hollandscheveld en er kan binnen gekopt worden. Zo wordt er  met een 1-1 stand thee gedronken.
In de tweede helft ook kansen over en weer. vv Hollandscheveld opend weer de score. Robin Bijl scoort de 1-2, de scheidsrechter keurt hem goed, maar in overleg met de grensrechter van Lutten gaat het feest niet door en wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Lutten heeft dan een grote kans als de bal voor de voeten van de aanvaller van Lutten beland. Hij heeft het voor het uitzoeken, maar schiet over.
Aan de andere kant is het Mathijs Snippe die zijn schot via de bovenkant van de lat over ziet gaan. Hollandscheveld is op zoek naar een doelpunt. Een goede aanval via Kevin Span en Jan Hagen, een voorzet komt bij Robin Bijl. Maar helaas schiet hij nu net naast.
Roy Strijker met een schitterende actie langs zijn tegenstander, hij loopt op via het doel, maar weet dan de vrijstaande Robin Bijl niet te bereiken.
Lennard Vos redt weer prima op een kopbal van Lutten.
In de 65e minuut valt er dan wel een doelpunt, Lutten maakt de 2-1. De bal wordt snoeihard in de verre hoek geschoten.
Hollandscheveld blijft het doel van Lutten opzoeken. En er volgt een reeks van corners voor de gasten. Een schot van Roy Strijker mist kracht en dus geen probleem voor de keeper. Een schot van invaller Danny Mol wordt in het zijnet gewerkt door een verdediger van Lutten.
Maykel Mol probeert het van afstand en zijn schot gaat net naast. En het blijft gevaarlijk voor het doel van Lutten. Een schot van Mike de Jonge wordt van de lijn gehaald door een speler van Lutten. Een schot van Danny Mol wordt net overgetikt door de keeper. Ondanks dat Hollandscheveld bleef aandringen lukte het niet om nog een keer te scoren. Het gevoel was dat hier zeker meer te halen was, maar de ploeg van Johan Sikkes keert helaas zonder punten terug naar Hollandscheveld.