Petitie tegen Regenboogstembusakkoord

De onrust onder ouders over het Regenboogstembusakkoord tussen zes Hoogeveense politieke partijen en COC Groningen/Drenthe groeit. Waar het akkoord in eerste instantie schouderophalend werd ontvangen, zien steeds meer ouders in dat het akkoord niet alleen gaat over de acceptatie van LHTBI-mensen in de gemeente Hoogeveen.

Ingezonden artikel, naam bij redactie bekend

Een kleine verdieping leert dat COC Nederland kinderen vanaf groep 3 gaat leren om na te denken over seksuele en genderdiversiteit. In een Tweet heeft COC Nederland daarvoor zelfs een vacature uitgezet. Dat schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. “Wat die mensen in hun eigen vrije tijd doen moeten ze zelf weten, maar val kinderen hier niet mee lastig” aldus een bezorgde ouder. Inmiddels is er een petitie gestart die binnen een dag al meer dan 100 keer is getekend. Met deze petitie wordt een dringende oproep gedaan aan de zes politieke partijen (Gemeente Belangen, VVD, Socialistische Partij, GroenLinks, D66 en PvdA) om zich terug te trekken uit het akkoord. Hierbij wordt verondersteld dat de inhoud van de lesprogramma’s van het COC Nederland niet bij hen bekend is geweest. Wie meer wil weten over het lesmateriaal van COC Nederland kan terecht op https://basisschool.coc.nl/.

https://petities.nl/petitions/geen-regenboog-stembusakkoord-in-de-gemeente-hoogeveen?locale=nl

Geen Regenboog stembusakkoord in de gemeente Hoogeveen – Petities.nl
Met dit akkoord gaat de gemeente Hoogeveen stichting COC faciliteren om het LHBTI-gedachtegoed te introduceren op basisscholen. Men wil op deze manier afdwingen dat kinderen vanaf groep 3 kennismaken met seksualiteit en genderdiversiteit. Dat mag niet gebeuren: laat kinderen met rust!
petities.nl

Geef een reactie