Gratis Bijbel bij Plus-Markt

HollandscheveldDe Bijbel is het meest gelezen en bekendste boek ter wereld. Tegelijk kennen veel mensen de Bijbel niet omdat ze deze niet hebben. Daarom heeft Anton Koops de Bijbelbox neer mogen zetten bij de Plus Markt Cappendijck in Hollandscheveld.

Iedereen die geïnteresseerd is kan een Bijbel gratis meenemen uit deze box. De Bijbel staat er in meerdere talen; in het Nederlands natuurlijk ( zowel Bijbel in Gewone Taal als de Herziene Statenvertaling) maar ook vele andere talen: Polen, Russisch, Engels, Duits, Roemeens, etc .

Sinds de Bijbelbox er staat bij de Plusmarkt is hier al heel veel gebruik van gemaakt. De afgelopen maanden werden er vele tientallen Bijbels mee genomen. De box wordt regelmatig aangevuld. Ik hoop dat door het lezen van de Bijbel de lezer ook gepakt wordt door het verhaal uit de Bijbel dat het leven niet een toevalligheid is maar dat er meer is. Behalve o.a. de verhalen over Jezus en het volk Israël hoop ik ook dat de wijsheid, troost en liefde uit de Bijbel zo bekend worden bij nog meer mensen. Graag wil Anton Plus Cappendijck bedanken dat deze box hier mag staan en iedereen de  mogelijkheid bied om een Bijbel gratis mee te nemen. Graag wil ik opmerken dat mochten lezers van de Bijbel vragen hebben over de Bijbel of het geloof dat ze natuurlijk contact op mogen nemen met mij ( per e-mail ) maar ook contact op kunnen nemen met de kerken in Hollandscheveld ( of Hoogeveen of naburige dorpen) maar ook met de vele individuele christenen die in Hollandscheveld wonen en die u zelf kent. Diegene die meer weer willen weten kunnen ook de Alpha cursus volgen via  www.24-7hoogeveen.nl/activiteiten/alpha Naast de papieren bijbel is er trouwens ook een gratis bijbel app te downloaden waarvan “You Version” de bekendste is. Hoop dat mensen rijker worden door het leven en beleven van de Bijbel.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord