HODO pakt drie punten bij avondwedstrijd tegen Protos

Op de laatste dag van de maand maart boeken de mannen uit Hollandscheveld onder leiding van trainer Eric Prins een zakelijke overwinning tegen Protos. HODO staat aan kop in de derde klasse D en Protos staat achtste. De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Dhr. E Langenberg.

1e helft:

Op deze koude voorjaarsavond is het Protos die de eerste kans tot zich mag rekenen. Hieruit komt echter geen goal. HODO weet zich hierna te stabiliseren en de wedstrijd verloopt hierna redelijk gelijk op. Vanaf de twintigste minuut begint HODO de wedstrijd te controleren en komen de kansen. Martijn Dekker heeft een grote kans en deze gaat net over. Nog geen twee minuten later is het Danes die voorzet, de bal raakt de paal en in de kluts is het Jorny Otten die de stand op 1-0 brengt. HODO begint het spel op dit moment van de wedstrijd steeds meer te domineren. Jorn Smit schiet van ruim 30 meter een vrije bal net naast het doel van keeper Nijland. Twee minuten voor de thee was er onverwachts een grote kans voor Protos de bal rolde vrij voor het doel van keeper Stanley Snijder maar deze werdt niet gevonden door de mannen in het blauw-wit. In de laatste minuut is het HODO die de stand bijna verdubbelde met een mooie loopactie weet Danes zich volledige vrij te lopen maar de bal raakte helaas het aluminium.

2e helft:

HODO kwam de tweede helft lastig op gang. De eerste kansen waren dan ook voor Protos maar goed verdedigings- en keeperwerk voorkwam een mogelijke gelijkmaker. Vanaf de zestigste minuut creëert HODO weer echte mogelijkheden. Het is Jorny Otten die bijna de tweenul op de Schoen heeft maar net mist vanuit een goede voorzet van Kikkert.  We zitten in minuut 74 wanneer Danes een perfecte diepte pass geeft op Timmerman en hij is degene die de bal in de verre hoek achter de keeper laat verdwijnen en de stand op 2-0 brengt. Dit was ook gelijk de eindstand van deze wedstrijd.

Opstelling

Stanley Snijder, Mark Boertien (81. Pascal Engels), Damian Strijker, Jorn Smit, Djustin Snippe (66. Glenn Kikkert), Patrick Timmerman, Jeffrey van Veen, Martijn Dekker (67. Stefan Kikkert), Jorny Otten, Ricardo Benjamins en Sander Danes.

Man van de Wedstrijd: Jorny Otten.

Komend weekend speelt HODO thuis tegen Raptim om 14:00 op Het Hoge Bos te Hollandscheveld. Met vier thuiswedstrijden komende zondag kunnen we spreken van een Super Sunday aan de Kerkhoflaan.