112/Misdaad

Zinloze vernielingen in Park Dwingeland (update 13:00 uur)

Hoogeveen – Op hun facebookpagina maakt het bestuur van de stichting Park Dwingeland bekend dat er weer tal van zinloze vernielingen aan bomen en kastjes zijn aangetroffen in Park Dwingeland. Waarom?

Tekst Park Dwingeland:

” Wij zijn verdrietig! Mag dat ook eens. Want de schouders eronder, een stichting oprichten, fondsen werven, gesprekken voeren, overleg met gemeente, scholen, rotary en nog veel meer. We doen het belangeloos! Wij, het stichtingsbestuur.

En nu zijn we verdrietig. Wat wij opbouwen, breken de huftertjes af. En waarom? Wat heeft het voor zin om bomen te slopen, wat heeft het voor zin om het deurtje van de Bijbliotheek eruit te slopen, wat heeft het voor zin om in ‘ons’ park je krachten te botvieren. Doe dat thuis. Sloop daar je eigen tuin, breek daar deur uit de voegen. Er zal extra gecontroleerd worden maar ze zien niet alles. Iedereen die verdachte dingen ziet….. TREK AAN DE BEL! Zodat wij straks ook weer lachend door het park gaan. Want we zijn nog steeds bezig met de planning, met fondsenwerven, met werkzaamheden! “
Update: We gaan aangifte doen en hopen dat er camerabeelden zijn.

Geef een reactie