Album release Lara Boode in Klein Paradiso.

Zaterdagavond 26 maart om 20:00 presenteren Lara Boode en Gijs Kos hun album in Klein Paradiso in Echten. Lara Boode en Gijs Kos maken al jaren muziek, Lara zingt en Gijs speelt gitaar. Lara is geboren en getogen in Pesse, Gijs woont er al 39 jaar. Ze hebben inmiddels een groot aantal optredens verzorgd, veelal in Drenthe.

Tijdens de lockdowns ten gevolge van Corona moesten de bakens noodgedwongen verzet worden en zijn ze eigen nummers gaan schrijven. Het album Orginals Traditionals bevat eigen repertoire en een aantal traditionals. De stijl laat zich het best omschrijven als Americana: invloeden van country, folk en blues klinken door in de muziek. Op het album is een diversiteit aan instrumenten te horen, naast gitaar speelt Gijs onder andere dobro en mondharmonica. Het repertoire is grotendeels Engels, maar bevat ook een Franse chanson, een Mexicaanse folk song en een Italiaans strijdlied.

In 2021 is er contact gelegd met een songwriter in Engeland, Dick Perrin. Hij heeft songteksten geschreven waarvan er één geïnspireerd is op de afstand die we moesten houden tot elkaar. Het nummer Long Distance Dance is inmiddels te horen op Spotify en Itunes.

Zaterdagavond 26 maart a.s. presenteren Lara en Gijs hun album in Klein Paradiso in Echten. Op die avond zal ook de songwriter uit Engeland aanwezig zijn. Hij zal dan voor het eerst zijn songs live horen en kennismaken met het duo.

Voor de gelegenheid worden Lara en Gijs bijgestaan door zangeres Annette Goede en Berthil Rundervoort op de akoestische basgitaar.
Reserveren kan via mail info@delibre.nl of bel 06-38767825. Foto: Edwin van den Akker 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord