Amusement

SBS6 The tribute winnaar Queen must go on in het Podium geboekt

 Hoogeveen – De razendpopulaire tributeband Queen Must Go On komt op vrijdag 8 april naar Het Podium in Hoogeveen. De band won afgelopen maand het SBS6 programma The Tribute, Battle of the Bands en verkoopt sindsdien overal zalen uit. Ook in Het Podium vliegen de kaarten voor de beste tribute van Nederland de deur uit. Tickets zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl.

Kaarten vliegen de deur uit

Queen Must Go On

De sensationele tributeband heeft maar één visie: de geweldige muziek van Queen levend houden. Vol overgave brengt de band een unieke, ultieme Queen-ervaring waarin het publiek terugreist naar de gouden jaren van rock en pop. Nummers uit de begintijd van de band en alle grote hits komen voorbij, zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en The Show Must Go On.

Zanger Ward Palmen brengt met zijn waanzinnige stembereik de originele zanglijnen van Freddie Mercury vol passie over op het publiek. Het gitaarspel van Ralph Derksen is adembenemend. Queen Must Go On combineert ervaren muzikanten met een indrukwekkend decor, special effects en de vetste Queen-hits in een geweldige show.

Foto: Robert-Scheuermeyer

Geef een reactie

Aankomende evenementen