Jimmy Diamond, Bacon fat Louis en Golden Years of David Bowie in het Podium

Hoogeveen – Vrijdag 25 maart spelen Bacon Fat Louis en Jimmy Diamond in Het Podium, zaterdag 26 maart is het de beurt aan Golden Years of David Bowie. Een gezellig weekend vol heerlijke muziek in het Hoogeveense poppodium. Kaarten voor beide concerten zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl.

 Jimmy Diamond

Jimmy Diamond presenteert een show vol americana, seventies rootsrock en hedendaagse indierock. De mannen vormen de Europese linker- en rechterhanden van Tim Showalter’s Strand of Oaks. Als Jimmy Diamond staan ze op eigen benen, maar er stroomt een soortgelijk DNA door hun muzikale bloedbanen. In het najaar van 2020 verscheen hun eerste officiële release Airplane. De band werkt voor hun opnames samen met Arjan Miranda (Black Mountain), Timothy Showalter (Strand of Oaks) en Martijn Groeneveld (Mailmen Studio). Fans van Jim James, Ray LaMontagne en Richard Swift zullen de eigenzinnige sound van Jimmy Diamond waarderen.

Bacon Fat Louis

Bacon Fat Louis opent het concert van Jimmy Diamond op 25 maart. Met een zelfgemaakte cigarbox gitaar, bluesharp, een dansbaar ritme en enorm veel bezieling laten de mannen zien dat ze geboren zijn voor de blues. Er zijn invloeden van Jack White, R.L.Burnside en Son House. Hoogevener Rik Penninga is de drummer van Bacon Fat Louis.

Golden Years of David Bowie

Zaterdag 26 maart brengt Golden Years een uniek eerbetoon aan The Thin White Duke. The Golden Years of David Bowie speelt de songs uit de jaren ’70 en vroege jaren ’80: Bowies gouden tijd. Hits van legendarische albums zoals Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de Berlin trilogie, Scary Monster en Let’s Dance. De zinderende topband Golden Years of David Bowie blaast de magie van David Bowie nieuw leven in.

Maaike Ronhaar
Deel dit bericht!

Geef een antwoord