T.C. Weide gaat na 25 jaar nu door het leven als R.C. de Weide

Hoogeveen – TC De Weide Heeft met de komst van inmiddels 3 padelbanen in overleg met de leden besloten om een naamsverandering door te voeren. T.C. Weide gaat na 25 jaar nu door het leven als R.C. de Weide.

 

Jeugd

 Padel-alles-in-1

Per 1 februari a.s. biedt RC de Weide, als eerste in de provincie, een alles-in-1 pakket voor padel jeugd (vanaf middelbare schoolleeftijd). Dit alles-in-1 aanbod bevat, net als bij tennis, een vast bedrag per maand waar niet alleen de lessen en onbeperkt toegang tot het park in zit, maar ook alle competities, toernooien en jeugdactiviteiten.

Met deze mogelijkheid willen we padel onder de jeugd aantrekkelijker maken en de verbinding tussen jeugd op de club versterken. Wil je eerst eens kennismaken met padel? Maak dan gebruik van de clinic van 3 lessen. We zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent als wij.

 

Tennis & Padel Totaal RC De Weide Competitievoorbereidingstoernooi 2022

 Zaterdag 26 maart t/m 3 april

Grootste toernooi van onze club en 1 van de grote toernooien van Drenthe met voor het eerst een P100 padel categorie. Wij nodigen de inwoners van Hoogeveen e/o dan ook uit om dit toernooi eens te bezoeken.

Lidmaatschapsactie

 Tennis en padel voor jong en oud. Wordt lid in het finale weekend, 2 en 3 april, van het tennis & padel totaal R.C. de Weide competitievoorbereidingstoernooi en maak gebruik van onze mooie lidmaatschapsactie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord