Frank Boeijen en John Denver Tribute in de Tamboer

Hoogeveen – Donderdag 24 maart staat Frank Boeijen met een theaterconcert in De Tamboer. Eigenlijk behoeft Frank geen introductie. Hij was bijna 35 jaar geleden één van de eerste zanger/liedjesschrijvers die het poppodium verruilde voor het theater. Iedere avond in de schouwburg belooft Frank herkenning én verrassing. Kaarten zijn verkrijgbaar via detamboer.nl.

In Concert

Met een repertoire met meer dan 400 liedjes valt er veel te kiezen. Frank duikt in de wereld van poëzie, liedjes en verhalen over schoonheid, liefde en het leven. Wie weet brengt hij wel klassiekers als Kronenburg park, Zwartwit, De verzoening of Zeg me dat het niet zo is. Frank en zijn band beloven ook volop nieuw materiaal.

 

JOHN ADAMS BAND BRENGT TRIBUTE AAN JOHN DENVER IN DE TAMBOER


Hoogeveen –
De John Adams Band brengt zaterdag 26 maart om 20.15 uur een tribute aan de Amerikaanse muzieklegende John Denver. De zevenkoppige band onder leiding van de Nederlandse Jos van den Brom treedt ook in de Verenigde Staten op met zijn show. Kaarten zijn beschikbaar via detamboer.nl.  

 

John Denver Tribute

Take Me Home Country Roads, Leaving On A Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love: muziek die wereldwijd bekend is. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een eerbetoon aan het leven en de carrière van John Denver. John was halverwege de jaren ’70 de bestverkopende artiest ter wereld. Deze hit-machine verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1997 verongelukte hij.

 

De Nederlandse Jos van den Brom was groot fan en verhuisde in 2000 als John Adams naar Denvers staat Colorado. Adams treedt sindsdien in de Verenigde Staten op met zijn veel gewaardeerde John Denver tribute. Samen met zijn band weet hij op perfecte wijze het echte Denver-geluid te benaderen.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord