Muziekspektakel in de Tamboer met ABBA the music

Hoogeveen – Vrijdag 25 maart presenteert een tienkoppige groep met onder meer Rob Winter, Giovanni Caminita, Mandy Huydts, Linda Camanita, Monique van der Ster en Rachel Kramer de heerlijke hits van ABBA. In een meer dan twee uur durend spektakel draait het precies om het belangrijkste: the music! Kaarten zijn verkrijgbaar via detamboer.nl

 ABBA The Music

Mamma Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, Money Money Money, SOS, Knowing Me Knowing You, Summernight city, Voulez Vouz en Chiquitita en natuurlijk dé songfestivalwinnaar Waterloo. Deze knallers komen allemaal voorbij in een heerlijk spektakel.

ABBA The Music speelt alles met de feel van ABBA én zoals ze dat tijdens hun eigen concerten deden: alles live! De tienkoppige groep onderscheidt zich doordat ze de songs zowel muzikaal als vocaal op originele wijze brengen, maar er zijn ook nieuwe en verrassende uitvoeringen van het ABBA-repertoire. Het wordt een heerlijke avond vol energie, gebracht door deze bijzondere groep musici en maar liefst zes topvocalisten.

ABBA

De Zweedse supergroep ABBA is nog altijd één van de grootste iconen uit de internationale popwereld. Mede dankzij de recente film en Mama Mia musical genieten jong en oud nog steeds van de bekende liedjes. Wereldwijd worden er nog steeds miljoenen platen verkocht.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord