Juf Greetje viert 25-jarig jubileum

Hoogeveen – Op woensdag 16 maart vierde juf Greetje haar 25-jarig jubileum in het onderwijs. Hier stond basisschool Het Palet op passende wijze bij stil. Juf Greetje werd thuis verrast door collega’s met ontbijt, de klas bood haar cadeaus aan en de directeur-bestuurder vanPricoH deed een praatje.

Een jubileum wordt vaak op school gevierd. Maar op woensdag is juf Greetje vrij. Nietsvermoedend begon zij haar dag dan ook thuis, toen ’s morgensvroeg plots een aantal collega’s op de stoep stond om samen te ontbijten. Nadat het ontbijt was opgeruimd verscheen er in de straat een bonte optocht van leerlingen. Gekleed in gele hesjes, met een boel lawaai en voorzien van spandoeken met felicitaties.

De kinderen boden hun juf cadeaus aan namens de klas, de ouderraad en de school. Toen de laatste cadeaus waren uitgepakt ging op nieuw de deurbel. Ditmaal verscheen Gerard Janze de directeur-bestuurder van PricoH om ook namens de organisatie juf Greetje van harte te feliciteren. Na een kleine anderhalf uur bleef juf Greetje nog wat overweldigd thuis achter met cadeaus en een stralend gezicht. Vandaag kan er nog even genoten worden. Morgen wachten de kinderen weer op haar in de groep.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord