Zakelijk

Eigenaren van Trivium Packaging starten verkoopproces van bedrijf

Hoogeveen -De eigenaren van Trivium Packaging, Ontario Teachers’ Pension Plan en Ardagh, zijn een proces gestart om Trivium Packaging te verkopen. Sinds de oprichting van Trivium in 2019 door de combinatie van Exal van Ontario Teachers’ Pension Plan en Ardagh’s Food & Specialty-activiteiten, is Trivium bezig geweest met een aanzienlijk transformatieprogramma. Het heeft geïnvesteerd in groeimogelijkheden om zijn leidende klantenbestand te bedienen, terwijl het tegelijkertijd niet-kernactiva heeft afgestoten of gerationaliseerd.

De eigenaren erkennen dat Trivium, met leidende posities in Europa en Amerika, in een goede positie verkeert om zich sterk te ontwikkelen tegen de achtergrond van een aanzienlijk verbeterde en verbeterende markt.

Over Trivium-verpakkingen

Trivium Packaging is een wereldwijde leverancier van oneindig recyclebare, metalen verpakkingen voor ’s werelds toonaangevende merken. Trivium heeft meer dan 60 locaties wereldwijd, heeft bijna 8.000 mensen in dienst met een omzet van $ 2,7 miljard. www.TriviumPackaging.com

Geef een reactie