Thrianta wint in spannende wedstrijd tegen Kinea

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta haar tweede thuiswedstrijd. Vorige week werd er overtuigend gewonnen van Kinea en ook deze week moesten we tegen de ploeg uit Heerenveen. Het was een spannende wedstrijd, maar Thrianta heeft de wedstrijd over de streep getrokken. Er werd gewonnen met 24-22.

In de aanval begonnen Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Desiree van der Hoop en Merel Bruinsma. De verdediging bestond uit Maarten Stam, Jari Kramer, Kimberley van der Hoop en Rachel Doornbos.

Het ging de eerste helft erg gelijk op en het was al snel duidelijk dat het stuk lastiger zou worden dan vorige week. Net voor rust wist Kinea en gat te slaan en we gingen de rust in met een stand van 12-15. Het wedstrijdbeeld werd in de tweede helft niet anders en er werd gewisseld door de trainers. De zusters van der Hoop werden van vak gewisseld. De stand bleef gelijk op gaan en het was tot aan het einde spannend. Er vonden nog wat wisselingen plaats en dit pakte goed uit. Thrianta wist uiteindelijk te winnen met 24-22.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Club Brothers op het programma. Weer een belangrijke wedstrijd om de koppositie te behouden.