Top Fit in de prijzen 2e voorronde NNKS

Wat heerlijk om weer als vanouds aan een streetdance wedstrijd deel te nemen! Vandaag waren de selectie streetdance teams van Top Fit Hoogeveen op Urk. Hier werd de tweede voorronde gehouden van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance.

Wat heerlijk voor de teams om een dansvloer te betreden voor een volle zaal geheel gevuld met publiek. De dansers kregen hier enorm veel positieve energie van.

Het jongste team Diamond Dancers was als eerste aan de beurt. Voor velen van dit team was dit de eerste ‘echte’ wedstrijd. Zij konden niet deelnemen aan de eerste voorronde door de vele corona gevallen in het team. Dat maakte deze voorronde extra spannend. Maar van deze spanning was niets te merken toen het team eenmaal op de wedstrijdvloer stond te stralen. Zij gingen dan ook naar huis met een beker en eindigden op een vierde plaats.

Later op de dag was het de beurt aan 2 The Limit. Dit team had er ook ontzettend veel zin in. In de laatste trainingen had trainster en coach Angelique Sabandar best nog wel veel aanpassingen in de positiewisselingen gemaakt en een stuk nieuwe choreografie toegevoegd. De dansers hebben hard getraind en dit werd beloond met een vierde plaats. Ook dit team ging met een beker naar huis.

Als laatste was het team X-Plosion aan de beurt. Dit team had een waanzinnige performance neergezet. Bij de vorige voorronde was dit streetdance selectie team van Top Fit Hoogeveen gepromoveerd naar een hogere klasse. Vandaag dus voor het eerst meegedaan in de nieuwe klasse. Wat was het niveau hoog. X-Plosion is op de 6e plaats geëindigd.

‘Ik ben super trots op alle dansers’ aldus Angelique Sabandar.

Diamond Dancers
X-Plosion NNKS Urk
2 the limit NNKS Urk

Geef een reactie