Politiek

Laatste live TV uitzending vóór de verkiezingen

Vandaag om 16.00 uur via Facebook heeft Gemeentebelangen de laatste live TV uitzending vóór de verkiezingen. Ditmaal vanuit café De Lijst aan de Hoofdstraat. Het wordt een uitzending waarbij serieuze zaken gemêleerd worden met luchtigheden.

 

Het is goed om politieke thema’s te bespreken, maar het is ook belangrijk om de mens achter de mens te leren kennen, vinden de GB-ers. Ze zijn altijd bezig met het formuleren van beleid wat het beste voor de gemeente Hoogeveen is en dat is dus een vertaling van wat de wensen zijn van hun achterban.

Nu, door de combinatie van fractiewerk en verkiezingscampagne, lopen ze de benen onder hun lijf vandaan (naast hun ‘gewone’ werk, gezin etc), maar ze zijn natuurlijk ook gewoon mensen met allen hun eigen achtergrond. Hun serieuze kant met een dosis humor is vandaag het thema.

Vandaag geen stelling, wel mag op Facebook nog gereageerd worden maar nog mooier is het als het café volzit met mensen die ook een uurtje gezelligheid willen.

“Morgen, zaterdag, gaan we de hele dag er weer serieus tegenaan” geeft Sikke Vermeulen aan, die de regie heeft over de verkiezingsmarkt die morgen gehouden wordt op de hoek Hoofdstraat en Jonkheer de Jongestraat.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: