Algemeen

Persoonlijke hulp bij onlangs geopende steunpunt Belastingdienst op het Werkplein

Hoogeveen – De Belastingdienst heeft onlangs een steunpunt geopend op het Werkplein in Hoogeveen. U kunt hier terecht voor persoonlijke hulp bij uw belastingvragen. Bijvoorbeeld over de aangifte inkomstenbelasting. U kunt op afspraak terecht op donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

 

Bij het steunpunt kunt u terecht met al uw belastingvragen. Of het nu gaat om een lastige vraag bij geldproblemen of het invullen van een formulier. Maar ook bij vragen over de jaarlijkse belastingaangifte, die u tot 1 mei nog kunt doen. Medewerkers van de Belastingdienst nemen de tijd en bespreken rustig al uw vragen. Zo wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst toch nog een vraag? Dat is geen probleem, de medewerkers helpen u graag nog een keer.

 

Elke vraag

Monique, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst, vindt het fijn inwoners persoonlijk te woord te staan. “Ik ben blij dat we fysiek met de inwoners in contact staan. Belastingzaken kunnen spannend zijn, mensen maken zich zorgen of het wel goed komt. Dan is het fijn dat ik de mensen aan kan kijken en gerust kan stellen. En als iemand het niet snapt of er niet uitkomt, leg ik het graag nog een keer uit. Dan gaan mensen met een fijn gevoel weer naar huis.”

 

“Voor iedere vraag kun je bij ons terecht. Zoals het invullen van belastingaangiftes en aanvragen van toeslagen. Maar we leggen ook uit waarom je iets terugkrijgt of moet bijbetalen, bijvoorbeeld bij een belastingaangifte. Ik wil daarom tegen alle inwoners van Hoogeveen en omgeving zeggen: heeft u vragen of zit u ergens mee? Twijfel niet en maak een afspraak. Daarvoor zitten we hier!”

 

Op locatie

De Belastingdienst wil fysiek bereikbaar zijn op dé plek waar inwoners contact hebben met de overheid. Bjorn Meijer van de Belastingdienst: “Daarom openen we door het hele land steunpunten om persoonlijke hulp te kunnen bieden. In Hoogeveen kunnen inwoners terecht op het Werkplein. In een gesprek van mens tot mens helpen medewerkers van de Belastingdienst inwoners graag met hun vragen. Dat werkt voor veel mensen toch vaak fijn, ze voelen zich gehoord en geholpen.”

 

Maak een gratis afspraak voor belastinghulp

U kunt hiervoor een gratis afspraak maken via de BelastingTelefoon.
De BelastingTelefoon (0800 – 0543, gratis) is bereikbaar van:

  • Maandag tot en met donderdag: 08:00 – 20:00 uur.
  • Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur.

 

Het steunpunt is op afspraak geopend:

  • Donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur
  • Werkplein, Dekkerplein 1, Hoogeveen

 

Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen