Stichting Actief Samenleven organiseert Corona Bloemen Actie 2022

Gelukkig is er weer meer mogelijk na een pandemie van twee jaar. Laten we hopen dat er geen virussen meer komen. Toch zijn er heel veel mensen, direct en indirect getroffen door deze zware pandemie. Mensen die dierbaren zijn verloren of mensen die heel ziek zijn geweest.

Dit is de reden voor Stichting Actief Samenleven, net als in 2021, om mensen die direct of indirect zijn getroffen door het virus een hart onder de riem te steken. Daarom gaan we op 22,23 en 24 maart weer de Corona Bloemen Actie uitrollen. Dankzij 6 ondernemers hebben we € 1.500.- beschikbaar en met een aanvulling van € 250.- van Stichting Actief Samenleven, hopen we op 22,23 en 24 maart een heleboel mooie boeketten bloemen te kunnen bezorgen bij mensen die het zwaar hebben of hebben gehad door het Corona virus.

Op 9 maart staat om 12.00 de aanmeldpagina online op de website van Stichting Actief Samenleven. Vertel ons via het formulier waarom u vind dat iemand een mooi boeket bloemen verdient, wel dient er een verband met Corona te zijn. Vertel ons het verhaal.  Wie weet brengen onze bezorgers/vrijwilligers namens jou of u een prachtig boeket bloemen. Bloemenhandel de Gier en Bernhardus Annen van Benfleuri staan in de startblokken om de boeketten te maken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord