Amusement

Kom pak je lasso maar! De Dikdakkers komen naar GigaGfestival Pesse

Pesse – Kom pak je lasso maar! Het gaat 1 groot feest worden op 25 mei, want ook DE DIKDAKKERS zijn er bij! Op 25 mei zullen de DIKDAKKERS helpen om de hele hut op stelten te zetten. Zal het samen met Ogene , Henk Hadders, Belinda Kinnaer, Jannes en Rene Karst lukken om er een onvergetelijke avond van te maken? Boek nu snel je kaartjes en kom genieten op 25 mei. 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en tekst

De feesttent in Pesse biedt ruimte aan 7000 gasten, voor onze bezoekers een ideale ruimte waar voldoende plaats is voor rolstoelers en tafels om te zitten. De 2000 bezoekers, waar wij op hopen kunnen met die ruimte ruim uit de voeten. In- en uitstappen voor de deur is voor iedereen handig en er is voldoende parkeergelegenheid. In het midden een groot plein waar een hapje en drankje verkrijgbaar is.

VOOR WIE:

Voor alle mensen uit het noorden met een beperking. Het is een prachtige gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders of familie. Een ideale gelegenheid voor het klassefeest of als afsluiting van een seizoen van de (zwem-, voetbal-, vrienden) club, vul zelf maar in. Of een keer samen met al je collega’s uit, een personeelsfeest van de dagbesteding etc.

De organisatie: Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking

Geef een reactie