HODO beslist in eerste helft de wedstrijd tegen Oranje-Zwart

Donderdagavond mocht het team van trainer Eric Prins voor het eerst dit jaar weer een officiële competitiewedstrijd spelen. Na de vervroegde Winterstop en een periode van coronamaatregelen mocht HODO het deze avond opnemen  tegen de mannen van Oranje-Zwart uit Wanneperveen.

De wedstrijd dstond onder leiding van Dhr. G. van Driel uit Beilen.

1e Helft:

Om 19:30 startte de wedstrijd op een koude avond in Wanneperveen. Een aantal HODO supporters zijn de selectie na gereisd om de mannen aan te moedigen. HODO begon zeer sterk aan de wedstrijd en had dan ook de volledige controle. Na een slechts tien minuten kon het eerste doelpunt worden genoteerd. De goal komt op naam van Sander Danes die de bal zeer mooi over de keeper van Oranje-Zwart heen loptd. Ook na deze goal blijft HODO goed en solide spelen een tweede goal kon dan ook niet lang uitblijven. Na een lange pass is het Jorn Smit die de bal goed opvangt en deze terug legt op Jorny Otten die met een schot de bal achter de keeper in het net laat verdwijnen. In 35ste minuut is het alweer raak vanuit een corner is het Glenn Kikkert die de stand op 3-0 brengt.

Richting de rust begon HODO het iets lastiger te krijgen met de tegenstander. Voor het eerst kwamen ze dan ook in de buurt van keeper Pol die tot dusver geen drukke avond heeft gehad.

2 Helft:

HODO kwam de tweede helft stroef uit de startblokken. Waar de eerste helft de volledige controle bij HODO wa,  kregen de mannen van Oranje-Zwart in de tweede helft steeds meer grip op de wedstrijd. Tot echte kansen kwam dit echter niet. Keeper pol moest eenmaal een afstsandschot weren. HODO kon de controle van de eerste helft niet meer goed vinden maar zijn desondanks zelden in de problemen gekomen. Kort voor het eindsignaal was het dan toch raak, vanuit een voorzet van Jorn Smit is het Sander Danes die het afmaakt en daarmee de 4-0 op het scorebord bracht.