Tangarine - Whitemoor Photography
Amusement

Tangerine opent concertseizoen in Het Podium

Hoogeveen – Zaterdag 12 maart trapt Tangarine het concertseizoen in Het Podium af. Dankzij de versoepeling van coronamaatregelen kan het Hoogeveense poppodium eindelijk weer publiek ontvangen. “We kunnen niet wachten om onze zaal eindelijk weer gevuld te zien met zingende, dansende en genietende mensen,” aldus Maurice Endeman van Het Podium. Componist, producer, vocalist en pianist Sofia Dragt opent voor Tangarine. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl.

 Concertagenda

“We hebben de komende weken een mooie, afwisselende agenda,” vertelt Maurice Endeman, algemeen manager bij Het Podium. “We hebben de afgelopen twee jaar veel concerten moeten doorschuiven. Het is ontzettend fijn dat deze nu eindelijk kunnen plaatsvinden. Daarnaast hebben we ook nieuwe shows geboekt. Zo staan Tangarine, Wild Romance, Jimmy Diamond en Infloyd op het programma. Zelf kijk ik erg uit naar de Golden Years of David Bowie, een fantastische tributeband die de stem en uitstraling van Bowie heel goed weet te benaderen.”

Het Podium programmeert voor een breed publiek. Zo vindt 20 maart een gratis Metal Record Fair plaats. In april komt Comedytunes Comedynight terug naar Het Podium. “Vorig jaar hebben we de zaal van Het Podium omgevormd tot Comedycafé. De comedians van Comedytunes stonden toen voor een uitverkochte zaal. Het was zo’n succes, dat we hier graag een vervolg aan geven.”

 Tangarine

Tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van Tangarine grepen de coronaperiode aan om een nieuwe weg in te slaan. Met producer Gordon Groothedde nam het duo sterke popliedjes op, met pakkende refreinen en sfeervolle arrangementen. In samenwerking met poppodium Hedon werkte Tangarine aan een totaalbeleving. Tijdens de liveshow in Het Podium op 12 maart wordt het publiek ondergedompeld in de nieuwe wereld van Tangarine.

 Support: Sofia Dragt

Componist, producer, vocalist en pianist Sofia Dragt won in 2013 de Grote Prijs van Nederland als uitvoerend artiest. Daarnaast componeert en produceert ze ook muziek voor film en media. Zo componeerde ze de muziek voor Ruben Smits documentaire Het Wad en schreef ze muziek voor een Interpolis-commercial. Deze eindigde op nummer 2 in de Reclamemuziek Top 40 Allertijden 2020. In Sofia’s muziek klinkt haar liefde voor Scandinavische landen.

Foto: Tangarine – Whitemoor Photography

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: