Thrianta wint overtuigend van Club Brothers

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta haar eerste uitwedstrijd van het (verkorte) zaalseizoen. Thrianta wist overtuigend te winnen en neemt de punten mee naar huis na een eindstand van 11-28.

In de aanval begonnen Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Desiree van der Hoop en Merel Bruinsma. De verdediging bestond uit Maarten Stam, Jari Kramer, Kimberley van der Hoop en Rachel Doornbos. Thrianta begon goed en fel aan de wedstrijd en wist meteen een gat te slaan. Na een kwartier spelen stond de ploeg al voor met 2-10. De kansen werden goed afgemaakt en we gingen de rust in met een stand van 4-17. Het wedstrijdbeeld werd in de tweede helft niet anders en Thrianta wist haar score te vergroten. Mede doordat Kimberley van der Hoop maar liefst tien doelpunten wist te scoren! De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 11-28.

Na deze mooie overwinning werd dit met de nodige drankjes gevierd in Groningen met de gehele selectie.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Kinea op het programma. Thrianta wilt deze lijn volgende week tegen Kinea voortzetten. Thrianta gaat hier dan ook met vertrouwen naar toe.