Informatieavond over het haalbaarheidsonderzoek naar De Open Deur en ‘t Vonder

Op woensdag 2 maart 2022 is er een informatieavond over het haalbaarheidsonderzoek naar De Open Deur en ‘t Vonder. De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. U kunt vrij inlopen gedurende de avond.

Drie scenario’s

De afgelopen maanden hebben gemeente Hoogeveen, Plaatselijke Belangen Elim en ICSadviseurs samen onderzoek gedaan naar de maatschappelijke voorzieningen. Het doel is om de activiteiten in Elim een toekomstbestendige plek te geven. Na een eerste onderzoek zijn drie renovatie-scenario’s en één nieuwbouwscenario opgesteld. Het nieuwbouwscenario valt echter af, omdat deze qua kosten niet haalbaar is. De drie overgebleven scenario’s vindt u op de achterzijde.

Meedenkavond

Tijdens de avond wordt u geïnformeerd over de drie scenario’s. Het is mogelijk om uw vragen te stellen en ook kunt u uw ideeën, kansen of knelpunten delen. Uw inbreng wordt meegenomen in de definitieve uitwerking van de scenario’s.

Vervolg

In de komende periode worden de scenario’s in een rapport beschreven. In het rapport moet blijken of de scenario’s ruimtelijk, financieel en technisch (kwaliteit van het gebouw) haalbaar zijn.

U bent van harte welkom om mee te denken! Datum: Woensdag 2 maart 2022 Tijd: vrij inlopen tussen 19.00 en 21.00 uur Locatie: De Open Deur, Elim. Bron Elim-Drenthe

Deel dit bericht!

Geef een antwoord