Vv Hollandscheveld wint van SVN’69

De mannen van trainer Johan Sikkes hebben goede zaken gedaan in Nijeveen. Gezien de kansen die Hollandscheveld heeft gehad, had de uitslag ruimer moeten zijn dan de 0-3 die na 90 minuten voetballen op het scorebord stond. Hollandscheveld stijgt door deze overwinning naar de 6e plek op de ranglijst.
Door Jessica Mol
De wedstrijd is nog maar 3 minuten bezig als Mathijs Snippe de bal veroverd en op de keeper van SVN’69 af gaat en de bal tegen de netten werkt 0-1.
Niet veel later een goede aanval via Marhijs, Jan Hagen en Merlijn Odink. Merlijn schiet naast. De bal komt via Jan voor, Merlijn komt net te kort om binnen te schieten.
Het eerste schot van SVN’69 gaat ver naast.
Maykel Mol trapt de bal naar voren en wederom komt de bal bij Merlijn en nu schiet hij uit een lastige positie in het zijnet.
Dan wel een schot van SVN’69 dat wel goed van richting is, maar een goede redding van Lennard Vos.
Nog een stuk of drie kansen voor Hollandscheveld waarbij het geluk niet aan hun kant is. Net naast en over geschoten.
De verdediging van Hollandscheveld is solide en geeft voor rust niets meer weg.
Na rust is het Merlijn met een grote kans, maar hij schiet op de keeper. Roy Strijker kopt een voorzet van Jan over. Maar dan een voorzet van Mathijs en nu weet Roy wel te scoren. De grensrechter houd de vlag omhooggevallen voor buitenspel, maar de scheidsrechter keurt het doelpunt goed 0-2.
Het spelbeeld blijft gelijk. Hollandscheveld krijgt kansen en SVN’69 wordt niet gevaarlijk, de achterste linie geeft niets weg. Net voor het eind nog een geweldig doelpunt. Roy ziet de keeper ver voor het doel staan en schiet van ver formidabel de 0-3 binnen.
Volgende week komt DVC Dedemsvaart op bezoek op de Oosthoek, aanvang 15.00 uur.