Oranje huis gespot tussen Hoogeveen en Pesse

Er zijn nog twee weken te gaan richting de gemeenteraadsverkiezingen en tot op heden is het onbekend wie de initiator is van het oranje huis. Wat inmiddels wel meer dan duidelijk wordt, is dat een politieke partij een statement wil afgeven dat er meer en sneller gebouwd moet worden.
Twee weken voor de verkiezingen is het oranje huis gespot tussen Pesse en Hoogeveen. Het is aannemelijk dat de partij die zich bekommert om het oranje huis hiermee wil aangeven dat er breder gekeken moet worden dan alleen maar bouwen in Hoogeveen. In Hoogeveen en in de dorpen wordt de ruimte steeds schaarser voor woningbouw.
Om de gestreste woningmarkt te ontlasten is het zinvol om te kijken naar de ruimte tussen Hoogeveen en de dorpen. Hier ligt in veel gevallen een zee aan ruimte die geschikt gemaakt kan worden voor woningbouw. Via deze weg kan Hoogeveen de aankomende vier jaar meer en sneller bouwen.
Dat het huis een oranje kleur heeft is opvallend. Het lijkt er sterk op dat dit huis afkomstig is van de politieke partij die onafgebroken bouwen, bouwen, bouwen roept.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord