PvdA Hoogeveen zoekt verbinding met creatieve bakmiddag

HOOGEVEEN – Om jong en oud met elkaar te verbinden, organiseert PvdA Hoogeveen een creatieve bakmiddag op zondag 27 februari. De lekkere traktaties worden uitgedeeld in woonzorgcentra. Jonge baktalenten en oudere baktalenten die zich jong voelen, zijn om 12:30 uur van harte welkom in buurthuis Het Knooppunt. De PvdA heeft zondag de 27e omgedoopt tot Dag van de Aandacht.

 

“De Hoogeveens PvdA is een partij die mensen verbindt”, vertelt Saskia Manusama, nummer twee op kandidatenlijst van de PvdA en initiatiefnemer van de bakmiddag. “We gaan met kinderen koekjes en cupcakes bakken, cupcakedoosjes versieren, kaartjes schrijven en tekeningen maken. Later op de dag bieden we de lekkere en creatieve producten aan de bewoners van woonzorgcentra aan.”

“Oudere mensen staan te vaak aan de zijlijn”, vertelt Manusama. “Zeker de bewoners van woonzorgcentra worden vaak vergeten. De creatieve bakmiddag organiseren we daarom onder de naam Dag van de Aandacht. Met onze mooie rood-witte Dag van de Aandacht-VW-bus gaan we alles bezorgen.”

“De PvdA zet zich in voor het behoud van buurt- en dorpshuizen in Hoogeveen en de dorpen. Het zijn bij uitstek plekken van binden en verbinden. Logisch dus dat we de creatieve middag in een buurthuis houden.”

De creatieve bakmiddag wordt gehouden op zondag 27 februari van 12:30 tot 15:30 uur in het Knooppunt (Jan Dekkerstraat 1a, Hoogeveen).

Aanmelden kan door voor 25 februari een e-mail te sturen naar bestuur@pvdahoogeveen.nl Zet in de mail naam, leeftijd en aantal personen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord