Algemeen

Assertiviteitstraining voor volwassenen “opkomen voor jezelf” start in maart

In de Assertiviteitstraining “opkomen voor jezelf” van Stichting Welzijnswerk leer je voor jezelf opkomen, door duidelijk te maken wat je denkt, voelt en wilt en vervolgens te handelen zonder daarbij een ander tekort te doen. De training start op woensdagavond 23 maart a.s. en kan gelukkig weer ‘live’ plaatsvinden.

In de training wordt aandacht besteed aan: ontdekken hoe je ten aanzien van anderen handelt, jezelf accepteren met je zon- en schaduwzijden, ontdekken van je mogelijkheden en je kracht en het vergroten van je zelfvertrouwen. Je leert nieuwe vaardigheden waardoor je duidelijk en direct voor jezelf leert op te komen, maar ook leert omgaan met kritiek en complimenten. Er wordt gewerkt met thema’s, specifieke oefeningen, huiswerkopdrachten en met door de deelnemers ingebrachte situaties.

De training wordt op de woensdagavond aangeboden en bestaat uit 7 bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Voor aanvang van de training vindt er een intakegesprek plaats om eventueel extra informatie te geven en te kunnen bepalen of je vraag aansluit bij het aanbod van de training. De groep bestaat uit maximaal 12 personen. De kosten zijn € 25,- voor cursusmateriaal en koffie/thee tijdens de bijeenkomsten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met SWW via telefoonnummer 0528 278 855 of mail naar info@swwh.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen