vv Hollandscheveld komt tekort tegen fc Ommen

De eerste helft was net begonnen of fc Ommen werd al gevaarlijk. Het was Thom Koopman die de bal van de lijn haalde en zo een treffer wist te voorkomen.
Maar deed bleek geen waarschuwing te zijn voor de thuisploeg, want in de 3e minuut scoorden de gasten de 0-1.
Hollandscheveld kwam moeilijk in hun spel, maar er volgden toch wat kansjes. Het is Jan Hagen die dichtbij was, hij zag zijn schot net voorlangs gaan.
Niet veel later een schot van Mathijs Snippe, maar deze mist snelheid en dus geen moeite voor de keeper van Ommen.
Voor rust was het spel van Hollandscheveld wat onzorgvuldig, maar kwam Ommen ook niet echt tot grote kansen.
Na rust werd het nog een mooie wedstrijd, waarin beide ploegen niet veel voor elkaar onder deden.
Het eerste gevaar in de tweede helft kwam van de goed spelende Danny Mol. Hij profiteerd van de wind en legt aan voor een afstandsschot. Deze werd met veel moeite overgewerkt door de keeper.
En er komen meer kansen. Jan Hagen net naast en na een mooie aanval is het schot van Roy Strijker prooi voor de keeper.
Dan een foutje in de verdediging van Hollandscheveld, waarbij keeper Lennard Vos in moet grijpen. Hij vloert de speler in de 16 en dus wordt de bal op de stip gelegd. Deze wordt raak geschoten en na deze score leek de wedstrijd beslist.
Maar invaller Robin Bijl wist vrij snel de aansluitingstreffer te scoren en werd het weer een wedstrijd.
Het was te danken aan goed keeperswerk van Lennard Vos dat de gasten niet weer uit liepen. Tot twee keer toe een prima redding van de goalie van Hollandscheveld.
De kansen op een gelijkspel kwamen nog wel. Roy Strijker die een losgelaten bal van de keeper net naast ziet gaan. En Mathijs Snippe krijgt de grootste kans om de gelijkmaker te scoren, maar hij krijgt de bal niet langs de keeper.
Hollandscheveld blijft op zoek naar de gelijkmaker, maar het is Ommen die nog wel een keer scoren. En zo gaat Ommen er met de drie punten vandoor.