Hoogeveense fracties keuren de wethouders als gasten in het TV programma bij Gemeentebelangen af

Tot verbazing van GB heeft de lijsttrekker van CDA voorgesteld om de wethouders af te raden deel te nemen als gast in het wekelijkse live TV programma van GB. De fractievoorzitters van alle partijen behalve Gemeentebelangen, hebben dit voorstel ondersteund. De bedoeling was om met de betreffende wethouders te spreken over het functioneren van het zakencollege in de afgelopen 2 jaar. Hoeveel men bereikt heeft en wat men nog op een to-do lijstje heeft staan. Helaas is volgens de fracties van alle andere partijen dit een stunt om stemmen te winnen, volgens GB is het om de inwoners van de gemeente te informeren over het zakencollege.

Een van de speerpunten van GB is om meer verbinding te zoeken met alle inwoners van de gemeente Hoogeveen. “Wij zijn transparant en willen de mening horen van de inwoners” zo geeft voorzitter Jacob Melissen aan.

Omdat GB nu geconfronteerd wordt om last minute het live programma te wijzigen, heeft GB, flexibel als ze zijn,  de “burgemeester van GB Hoogeveen”, Jacob Melissen bereid gevonden als gast in het programma te verschijnen, alsmede het politiek orakel van Hoogeveen, Jan Jager. In het 2e half uur is het thema Duurzaamheid. Voor dit onderdeel zijn Geert-Jan Walda (nr. 5 op de lijst), Aron Sieders (nr. 3 op de lijst) en Simon Benjamins, eigenaar van Siben Installatiechniek uitgenodigd.

Iedereen is van harte welkom om in De Lekkernij hierbij aanwezig te zijn, aanstaande vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Ook kunt het programma live bekijken en beluisteren via de Facebook pagina van Gemeentebelangen van Hoogeveen of zo u wil, later alsnog te volgen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord