Coronatest- en vaccinatielocaties sluiten vrijdag om 15.00 uur

Er worden zware windstoten verwacht die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers sluiten test- en priklocaties deze vrijdag om 15.00 uur. Mensen met een afspraak na 15.00 uur worden persoonlijk geïnformeerd en kunnen eerder op de dag terecht.

Ik heb een vaccinatieafspraak na 15.00 uur, wat nu?

We bellen je om de afspraak te verplaatsen. Je hoeft je afspraak niet te annuleren. Je kunt eerder op de dag terecht bij de priklocatie in Assen of op een andere dag. Ook zonder (nieuwe) afspraak. Check hiervoor de openingstijden.

Ik heb een testafspraak na 15.00 uur, wat nu?

We bellen je om de afspraak te verplaatsen. Je hoeft je afspraak niet te annuleren. We testen momenteel alleen met afspraak. Je kunt met je bestaande afspraak eerder op de dag (vanaf 9.00 uur) terecht bij 1 van onze 4 testlocaties. Dat mag dus ook een andere locatie zijn dan in de afspraak staat. Laat hiervoor je bestaande afspraak zien (op je telefoon of uitgeprint) op de locatie.

Waarom gaan de locaties eerder dicht?

De storm op vrijdag is naar verwachting nog krachtiger dan die van woensdag. Toen zagen we in Drenthe al gevaarlijke situaties en ongelukken ontstaan. Onze locaties zijn allemaal in een pand (niet een tent), dus goed bestand tegen de storm. Maar bij zo’n zware storm kan toch schade of gevaar ontstaan voor onze bezoekers of medewerkers. Bijvoorbeeld door omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. Het hoogtepunt van de storm wordt verwacht in de namiddag en in de avond. Door om 15.00 uur onze locaties te sluiten geven we ook onze medewerkers de kans om veilig thuis te komen.

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons dan, via 0592-709709 of coronavragen@ggddrenthe.nl. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord