Brutale beroving op de Nadirlaan in Hoogeveen: getuige zet achtervolging in

Hoogeveen – Vanmiddag, zondag 13 februari rond 14.50, is in Hoogeveen in de wijk Krakeel een 51 jarige vrouw beroofd van haar tas. De vrouw liep op dat moment over het voetpad langs de Nadirlaan. Toen zij ter hoogte van de Neptunes liep, werd ze ingehaald door een jonge man op een oude “smurfblauwe” krakende opoefiets. De man rukte de schoudertas van de vrouw los en ging er op de fiets vandoor.
Een alerte getuige ging achter de dader aan en achtervolgde hem via het Sterrenpark en de Kroon tot in een steegje achter de Zenithlaan. Daar wist hij de tas terug te pakken en gaf deze terug aan de vrouw. De politie geeft Complimenten voor dit moedige optreden van de getuige.
De vrouw deed vervolgens aangifte bij de politie. De dader was dus een jonge man van ongeveer 15 jaar. Hij had een slank postuur, droeg een donkere jas en een oude grijze joggingbroek. Verder droeg de man een donkere pet. Bent u getuige geweest van deze tasjesroof, weet u wellicht wie de persoon op de smurfblauwe opoefiets kan zijn of heeft u andere informatie met betrekking tot deze zaak wilt u dan contact opnemen met de politie in Hoogeveen ? Dan kan via 09008844 of www.politie.nl. BVH 2022038799^B

Geef een reactie