vv Hollandscheveld verslaat CSVC met ruime cijfers

Na een extra lange winterstop mocht er zaterdag weer gespeeld worden. De inhaalwedstrijd tegen CSVC stond op het programma. Om 14.30 werd er afgetrapt op het kunstveld op de Oosthoek.
De eerste 10 minuten waren de gasten uit Coevorden een paar keer gevaarlijk en moest Lennard Vos handelend optreden, en dat deed hij prima. Maar al snel was het de thuisploeg die het betere voetbal lieten zien.
Het eerste doelpunt van deze wedstrijd kwam van de voeten van Jan Hagen, hij zette de 1-0 op het scorebord. Niet veel later wordt diezelfde Jan Hagen gevloerd in de 16 en volgt er een strafschop. Het is Roy Strijker die hem onberispelijk binnen schiet 2-0. Net voor rust is het nog een keer raak voor Roy Strijker, maar nu staat hij buitenspel en zo blijft de schade voor de gasten nog beperkt.
Na rust het zelfde beeld als de eerste helft. De gasten uit Coevorden komen niet in het spel en Hollandscheveld zet door.
Roy Strijker had in de kleedkamer al voorspeld dat hij de eerste voorzet binnen zou koppen, en dat deed hij dan ook 3-0. Eén van de uitblinkers vandaag Jan Hagen kwam oog in oog te staan met de keeper van CSVC en Hagen schiet hem tegen de netten 4-0. Nog geen 5 minuten later was het Roy Strijker die invaller Mike de Jonge bediende om raak te schieten 5-0.
En het wordt nog mooier wanneer Strijker Mathijs Snippe vrij ziet staan en hem de 6e gunt. Een mooi collectief gezien vandaag met als man van de wedstrijd Roy Strijker met 2 doelpunten en 2 assists.