Algemeen

Inloopbijeenkomst woningbouwplannen Elim

Plaatselijk belang Elim wil  graag dat er nieuwe woningen worden gebouwd in Elim. Er is onderzocht hoe groot de behoefte aan woningen is en welke locatie mogelijk is.  In samenspraak met de gemeente gekozen voor woningbouw op en naast de sportvelden van Elim.

Inloopbijeenkomst

Op 16 februari 2022 organiseren ze samen met de gemeente Hoogeveen van 19.00 – 21.00 uur een inloopbijeenkomst voor alle inwoners van Elim die geïnteresseerd zijn in de bouwplannen. Tijdens deze avond kunt u langskomen en vragen stellen over de plannen. De bijeenkomst vindt plaats in De Open Deur in Elim. Er is geen presentatie, u kunt vrij in en uit lopen tussen 19.00 – 21.00 uur. Uiteraard met in achtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

Hoe gaan we daarna verder?

Als u geïnteresseerd bent in een woning, kunt u zich tijdens de inloopbijeenkomst aanmelden voor een vervolgbijeenkomst. Tijdens dit vervolg gaan we in gesprek over uw woonwens (bijvoorbeeld starterswoningen, seniorenwoningen, vrijstaand). Ook kunnen starters of andere groepen zich aanmelden om gezamenlijk verder te werken aan het uitkomen van hun woondromen.

Deze vervolgbijeenkomst staat gepland op 10 maart 2022. De uitnodiging volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen