Hoogeveen hervat competitie met thuisduel tegen Velsen

Zondag hervat Hoogeveen de competitie in de Hoofdklasse A en kan het bij winst de koppositie weer heroveren. Tegenstander van de ploeg van trainer Nico Haak is RKVV Velsen.

Iedereen is natuurlijk nieuwsgierig hoe Hoogeveen ervoor staat na deze lange onderbreking. Daar waar de meeste hoofdklassers nog wat extra tijd hebben, zullen Hoogeveen en Velsen meteen aan de bak moeten.
Hoogeveen ging met een kleine kater de winterstop in. De eerste seizoenshelft verliep natuurlijk lange tijd boven verwachting. Men zat in een geweldige flow wat resulteerde in negen overwinningen op rij. In november kwam er echter zand in de machine. Twee keer werd er gelijkgespeeld en het laatste duel tegen TOGB werd verloren. Het betekende zelfs dat Be Quick 1887 de blauwwitten passeerde. Daarnaast komt ook SJC steeds dichterbij. Hoogeveen heeft nog steeds vijf verliespunten minder dan Be Quick, maar dan moeten die twee duels natuurlijk wel gewonnen worden. Te beginnen zondag tegen Velsen.
De tegenstander staat op een elfde plaats met elf punten uit elf wedstrijden. De Velsenaren speelden op 21 november hun laatste wedstrijd en wonnen toen met 2-1 van TOGB. De vijf duels daarvoor leverden slechts één schamel punt op.
Velsen wordt getraind door Ronald Dooijeweerd, die bezig is aan zijn eerste seizoen en inmiddels zijn contract verlengd zag worden.
Beide ploegen troffen elkaar nog nooit in Hoogeveen. Wel trof men elkaar al twee keer in Velsen. Beiden keren had Hoogeveen het zeer lastig. Eén keer werd er met 0-1 gewonnen en het andere duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

De wedstrijd is live te volgen via Hoogeveen TV. De uitzending begint om 13.45 uur met een voorbeschouwing met beide trainers. ’s Avonds zijn er via Hoogeveen TV tevens een samenvatting en reacties van beide partijen te zien.

Hoogeveen TV kun je vinden via het YouTube-kanaal Hoogeveen TV. Hieronder de link naar de wedstrijd van zondag. Het is handig om je (gratis) te abonneren op Hoogeveen TV, zodat je meldingen kunt krijgen over bijvoorbeeld het moment waarop een uitzending begint of als er samenvattingen/reacties zijn geplaatst.

https://www.youtube.com/watch?v=WGTV-EsUv3k

 (foto: Martin van Dijk)

Deel dit bericht!

Geef een antwoord