Politiek

Zendtijd voor politieke partij Gemeentebelangen

4 februari in brasserie De Lekkernij maakt Gemeentebelangen een live TV programma over politiek in het algemeen en de situatie in Hoogeveen in het bijzonder. Een ieder is hierbij van harte welkom.

 

Een aantal enthousiaste kandidaten op de lijst van Gemeentebelangen heeft het initiatief genomen om een live TV-programma te maken met onderwerpen die de Hoogeveense gemeentepolitiek direct raken.

Elke vrijdagmiddag van 16.00 en 17.00 uur, tot aan de verkiezingen wordt dit TV programma live gestreamd vanuit een locatie in Hoogeveen. Sikke van der Meulen, 7e op de kandidatenlijst, is de regisseur van het programma. Hij vertelt: “Het is zo leuk om in gesprek te gaan over onderwerpen die voor de inwoners van de gemeente Hoogeveen ertoe doen zoals woningbouw, duurzaamheid, financiën en infrastructuur. De gesprekken worden afgewisseld met intermezzo’s.”

In deze eerste uitzending komen lijsttrekker Hilma Hooijer en bestuursvoorzitter Jacob Melissen aan het woord. In het tweede halfuur wordt gesproken over ons cultureel erfgoed met Jan van der Sleen (nr.2 ) en iemand van de Historische Kring Hoogeveen. De presentatie is in handen van Geert-Jan Walda & Ina Doorten. Achter de knoppen zitten: Bert Wolleswinkel (nr. 10) en John Benjamins (nr. 6).

Het programma is live te bekijken op facebook onder “GemeentebelangenHoogeveeneo”

Een van de aardige aspecten van dit initiatief is dat iedereen persoonlijk mag langskomen maar ook is het mogelijk om via Facebook tijdens de uitzending vragen te stellen aan de mensen die in dit programma aan het woord komen. Vragen die later gesteld worden via Facebook worden in het volgende programma beantwoord. Op vrijdag 4 februari van 16.00-17.00 uur wordt de eerste editie van het TV programma uitgezonden vanuit De Lekkernij in Hoogeveen.

Geef een reactie