Sport

Vivianne Miedema nieuwe columniste Algemeen Dagblad

De Hoogeveense voetbalster Vivianne Miedema gaat iedere maand een column schrijven voor AD Sportwereld, het sportkatern van het Algemeen Dagblad. Donderdag werd de eerste column van Miedema gepubliceerd.

Onder de titel “Wij topsporters zijn ook mensen hé, met onze eigen problemen” gaat ze in haar allereerste column in op de druk en mentale problemen van topsporters, het taboe dat daar op heerst, en praat ze over mentale hulp, waar de topscorer aller tijden van de Leeuwinnen ook veel aan blijkt te hebben.

Met het AD sprak ze ook over haar toekomstplannen. Miedema’s contract bij haar Londense club Arsenal loopt ten einde, en het is geen geheim dat de spits met de topclubs PSG en Barcelona heeft gepraat. Miedema geeft aan het maximale uit haar carrière te willen halen, waardoor een overstap naar een andere club een serieuze optie is. Een langer verblijf bij Arsenal is echter ook nog niet uitgesloten.

Vivianne Miedema was donderdagavond met een doelpunt weer belangrijk voor haar club, in het gewonnen thuisduel met Brighton (2-1). De vrouwen van Arsenal gaan nog altijd aan kop in de Engelse Super League. Volgens de gokkantoren die voetbal weddenschappen aanbieden, gaat de strijd om het kampioenschap dit seizoen tussen Miedema’s Arsenal, of stadsgenoot Chelsea. Bij soswedden kan alle informatie over de iedere welkomstbonus van legale bookmakers worden geraadpleegd, zoals het bonusbedrag, de bonusvoorwaarden en het type bonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen