Amusement

Alice in Wonderland en Fuse in De Tamboer

Hoogeveen – Dit weekend opent Theater De Tamboer haar deuren eindelijk weer voor publiek. Vrijdag 28 januari komt de grenzeloze topformatie Fuse en zaterdag 29 januari is de familiemusical Alice in Wonderland. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en kosten in het kader van het geplande Nationaal Theaterweekend slechts € 10,-. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl.

 

Edison Klassiek Publieksprijswinnaars Fuse

Het Amsterdamse zestal Fuse brak door als huisband van Podium Witteman en won de Edison Klassiek Publieksprijs voor het album Studio 2. Met hun eclectische muziekmix duikt de groep nu Theater De Tamboer in voor een avond vol muziekgeschiedenis.

Adriaan, Daniel, Emma, Julia, Mascha en Tobias gaan maar liefst 150 jaar muziek te lijf, terwijl ze nog met één been in de 21e eeuw staan. Miles Davis en Maurice Ravel klinken naast Nils Frahm en Simeon ten Holt, allemaal opzwepend en actueel. Fuse belooft een ontdekkingsreis door de fijnbesnaarde muziekwereld.

Nationaal Jeugd Musical Theater

De makers van familiemusicals als Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren zijn terug in De Tamboer: het Nationaal Jeugd Musical Theater speelt het fantastische Alice in Wonderland. In het avontuur van Lewis Carroll gaat Alice het Witte Konijn achterna. Ze komt terecht in met magische, maffe Wonderland, waar ze allerlei merkwaardige figuren ontmoet. Zelfs de Hartenkoningin en al haar levende kaarten keren zich tegen Alice. Maar is het allemaal wel echt, of is het toch een droom? Een prachtige musical voor het hele gezin, geschikt vanaf 8 jaar.

Geef een reactie