Kinderopvang Het Vlinderveld opent BSO in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Een kindercentrum waarbij kleinschaligheid en professionaliteit met elkaar hand in hand gaan. Dat zijn de steekwoorden die bij ‘Het Vlinderveld’ centraal staan. Door deze kleinschaligheid leren de kinderen de begeleiding goed kennen en bieden ze een vertrouwde omgeving waarin elk kind gezien en gekend wordt en persoonlijke aandacht krijgt.

Roelien Koopman en Inge Pol zijn in 2005 zijn allebeide begonnen met werken in de kinderopvang. Het is een mooi beroep wat ze met veel passie doen. In januari 2016 openden ze op de huidige locatie kinderopvang ‘Het Vlinderveld’, en hun droom werd werkelijkheid. Vol vertrouwen en enthousiasme zijn ze aan de slag gegaan in hun eigen kindercentrum aan de Stok 18 in Hollandscheveld. Hier bieden ze dagopvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar

Opening buitenschoolse opvang
Inmiddels zijn de dames 2,5 jaar verder en zijn ze super trots op ons goedlopende kinderdagopvang. Vlak voor de schoolvakanties, op zaterdag 14 juli, hebben ze een feestelijke opening gehad van hun eigen kleinschalige buitenschoolse opvang.
Deze opening was een gevolg op vragen van ouders die hun kinderen op de kinderopvang ‘Het Vlinderveld’ Hadden .De vraag was of naast de dagopvang ook niet wat geregeld kon worden voor schoolgaande kinderen. Na een intensieve voorbereidingsperiode opent dan ook na de zomervakantie een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deze is gevestigd aan de Zandwijkstraat in Hollandscheveld.
Roelien en Inge vinden het fijn dat er een compleet opvang plaatje aangeboden kan worden aan ouders/ verzorgers.
Lijkt het u leuk om een kijkje te komen nemen? Dan bent u altijd van harte welkom! Meer informatie vind u op de site van Het Vlinderveld.nl

Ook in zakelijk bekeken ? Kijk hier voor de Mogelijkheden

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie