Jaarlijkse Chocolade actie AMS voor kinderen in nood

De Andreas Manna Stichting (AMS) start ook dit jaar weer met de chocolade actie! Vanaf vrijdag  28 januari verkopen vrijwilligers huis aan huis, zakjes chocolade brokken. 1 Zak chocola voor € 3,50, moet kinderen in Afrika het leven veraangenamen! Voor € 10,00 krijgt u 3 zakken chocola. De opbrengst gaat voor 100% naar de kinderen in nood in Afrika, aangezien de stichting uitsluitend met vrijwilligers werkt!

De AMS bestaat uit een enthousiaste groep mensen die al ruim 25 jaar werkt aan de verbetering van de situatie van straat-, zwerf- en weeskinderen in Afrika. Zij doen dat geheel op vrijwillige basis, evenals de Afrikaanse vrienden met wie samengewerkt wordt. Deze vrienden kennen de nood van binnenuit, omdat ze het ooit zelf als kind moeilijk hadden. Dat is hun motivatie om met inzet van eigen schaarse middelen in kinderen te investeren. Momenteel wordt in de Keniaanse hoofdstad Nairobi hulp verleend. Kinderen die op straat leven krijgen een veilige plek in het huis van de AMS. Ze gaan naar school en volgen een opleidingstraject. Zodra ze hun opleiding hebben afgerond zoeken ze een baan of starten ze een eigen bedrijfje. De AMS helpt hen hierbij totdat nodig is. Zij zetten zich ook in bij de zorg voor andere kinderen in nood.

Om geld te genereren voor deze kinderen, organiseert de AMS het hele jaar door acties. Vrijwilligers zetten zich daarvoor vol passie in, dit met hulp vanuit het hele land. Wilt u hen helpen? Dat kunt u doen u door chocola te kopen of te helpen verkopen. Het verloop van de acties kunt u volgen op de website van de AMS: www.andreasmanna.org of op facebook.

Voor informatie of een bestelling kunt u contact opnemen met Ineke Prins tel. 06 11641907.  

Deel dit bericht!

Geef een antwoord