Kabouters V.V.Noordscheschut mogen eerste SPAR spaar/jubileumalbum voetbalclub in ontvangst nemen

Noordscheschut – Zaterdagmorgen mochten de kabouters van Voetbal Vereniging Noordscheschut als eerste de de jubileum/spaaralbum, dat de SPAR in samenwerking met de jubilerende Voetbalvereniging Noordscheschut heeft uitgebracht, in ontvangst nemen.

In 2020 bestond de vereniging 75 jaar en dat zou in dat jaar ook flink gevierd gaan worden. Maar corona en de daar bijbehorende maatregelen hebben tot nu toe elke er voor gezorgd dat de feestelijkheden nog niet plaats kunnen vinden. Ook de planning voor het uitbrengen van een jubileum spaaralbum werd elke keer uitgesteld. Maar vorig jaar toen het weer kon zijn alle spelende leden bij de vereniging op de foto gekomen en is er door vrijwilligers veel fotomateriaal aangeleverd over de geschiedenis over de vereniging. Uitgever Promunique heeft al dit materiaal samengesteld tot een uniek Jubileum/spaaralbum.

Vanaf maandag kan het sparen beginnen bij de SPAR in Noordscheschut

Vanaf maandag krijgt iedere klant bij iedere 10 euro besteding in de winkel een zakje voetbalplaatjes. Daarnaast zal er vanaf donderdag 27 januari ook bij aankoop van bepaalde actie artikelen gratis zakjes voetbalplaatjes mee worden geven. Als je deze artikelen koopt gaat het sparen natuurlijk nog sneller. Welke actie artikelen dit zijn, zal de SPAR bekend maken via hun Facebook pagina, zorg er dus voor dat je deze pagina volgt.

Foto: Martin Schonewille

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord