Algemeen

Willeke Prinsse is 50 jaar geworden

Hoogeveen – Willeke wist niet wat ze zag toen ze dinsdag uit haar raam keek in haar voortuin. Als verrassing hadden haar kinderen een heuse Sarah op een scootmobiel neergezet. Willeke is ondanks haar jonge uiterlijk, volgens haar kinderen al een oude oma aan het worden. 

Willeke geboren en opgegroeid in Hoogeveen heeft twee dochters en inmiddels twee kleinzoons waar ze enorm trots op is. Ze geniet nog volop van het leven en zorgt graag voor iedereen. In het dagelijks leven is Willeke kapster en geniet ze met volle teugen van haar werk.

Momenteel is helaas de kapsalon gesloten en heeft ze een tijdelijke uitdaging gevonden in de teststraat van de GGD. Het is een heel andere sector, maar volgens haar dochters doet ze dit met volle overgave en is het belangrijk dat je dit voor je medemens doet.

Als lieve zorgzame moeder en oma doet ze graag leuke dingen met haar kinderen en kleinkinderen. Zo gaat ze graag naar Zippa Zebra’s funjungle toe om toe te kijken hoe de kinderen heerlijk ravotten op de speeltoestellen.  Ook kan Willeke heerlijk genieten van een relaxte middag met of zonder kinderen in de jacuzzi.

Zoals Willeke is en graag wordt gezien staat de tekst: “Leef je leven en vergeet je leeftijd” op het spandoek. Het grote feest is nu nog uitgesteld, maar die gaat er zeker nog komen, Willeke kennende.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: