foto: Pixabay
Algemeen

Nomineer Hoogeveense sporters voor het Sportgala Drenthe 2021

Er kunnen weer individuele sporters en sportploegen worden genomineerd voor het Sportgala Drenthe. Kent u één of meerdere sporters en teams die hiervoor in aanmerking komen? Dan kunt u deze sporters tot en met 19 januari nomineren voor het Sportgala Drenthe door te mailen naar sport@hoogeveen.nl Er zijn vier categorieën: sportvrouw, sportman, sportploeg en sporttalent. Schrijf een kort verhaaltje over de prestaties van de sporter of sportploeg van uw keuze. Vermeld daarbij de data van kampioenschappen. Uit de binnengekomen nominaties kiest de jury de Hoogeveense sporters die vervolgens worden genomineerd voor het Sportgala Drenthe 2021.

Criteria
Er zijn enkele criteria. De sporters moeten in de gemeente Hoogeveen wonen, ze hebben een eerste plaats op provinciaal niveau, of een eerste, tweede of derde plaats op nationaal-, Europees-, of wereldniveau behaald. Teams moeten kampioen zijn geworden in hun klasse. Alleen het eerste team dat kampioen is geworden, komt in aanmerking. De beoefende sport moet aangesloten zijn bij de Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de sportfunctionaris Gerdo van Dalen. Email adres: gerdo.van.dalen@dewoldenhoogeveen.nl, telefoon: 06-5280764


Het Sportgala Drenthe 2021 zal plaatsvinden op 28 maart 2022, in het Atlas theater in Emmen.

Geef een reactie