Het Podium bevestigd Golden Years en Comedytunes Comedynight

Hoogeveen – Het Podium heeft twee nieuwe shows in het voorjaar bevestigd: Comedytunes Comedynight op 4 maart en Golden Years of David Bowie op 26 maart 2022. De kaartverkoop voor beide shows is gestart via hetpodium.nl.

 

Golden Years of David Bowie

David Bowie zei: “Make the best of every moment”. En dat is precies wat Golden Years doet. Dit unieke eerbetoon aan The Thin White Duke speelt de songs uit de jaren ’70 en vroege jaren ’80: Bowies gouden tijd. Je hoort hits van de legendarische albums, zoals Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de Berlin trilogy, Scary Monsters en Let’s Dance. Stuk voor stuk klassiekers.

Golden Years is een zinderende topband die de magie van Bowie nieuw leven inblaast. De fantastische Golden Years-zanger weet de stem en uitstraling van de koning van de glamrock perfect te benaderen. Geniet van de beste songs van David Bowies meest creatieve periode: welkom aan boord van deze Fantastic Voyage!

 

Comedytunes Comedynight

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in het Comedycafé van Het Podium met Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Kristel Zweers en Jacob Spoelstra. Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord